duminică, 17 noiembrie 2013

101 lucruri inedite despre Da Vinci. Secretele celui mai excentric si mai creator geniu al omenirii!


 Stim cu totii ca Leonardo Da Vinci a pictat Mona Lisa, ca a facut schita aceea faimoasa cu barbatul in interiorul cercului si ca a avut ceva de-a face si cu mediatizatul cod al lui Da Vinci. Dar cum ramane cu omul din spatele mitului?


Dante

Dante
          9,18 lei
Cartea prezinta, pe fondul luptelor dintre guelfi si ghibelini, drama lui Dante Alighieri (1265-1321), poetul-profet, autor al celebrei Divina comedie, persecutatul politic si omul de curte inabil care a inceput ca democrat si a sfarsit ca reactionar, visand la o Italie utopica.
                                        
Elefant.ro - Premium

Biografii si memorii






Conspiratii si scandaluri









Cazuri reale si controverse





luni, 21 octombrie 2013

Spionii. Cine sunt, ce fac


22,51 lei


Aceasta carte, coordonata de George Cristian Maior, face parte din colectia Biblioteca Rao a editurii Rao.
O incursiune in spionajul contemporan.
Orice incursiune in lumea spionajului atrage ca un magnet. Este o lume a iscusintei, a siretlicurilor, a uneltirilor, a intrigilor tesute, a vicleniei. Este o lume tulburatoare, plina de taine si de suspans, in care pacea nu se instaureaza decat aparent. In care cartitele sapa galerii complicate. Pe orizontala si pe verticala. In care mastile si manusile intra in tinuta obligatorie a personajelor care o compun. In care mintile nu dorm, nu au voie sa doarma. Fiecare pas se calculeaza. Se sta la panda, se merge pe sarma sau pe teren minat, se executa acrobatii. Totul pentru obtinerea de informatii valoroase. Sau pentru pazirea lor. Cazurile cuprinse in aceasta lucrare, unele mai spectaculoase decat altele, sunt extrase din realitatea ultimilor 20 de ani si creioneaza portretele unor personaje ale caror nume au fost asociate, pe drept sau pe nedrept, acuzatiilor din domeniul spionajului.
Kindle Wi-Fi la cel mai bun pret din Romania

Santajul

Santajul
20 lei
E vremea razbunarii. Malcolm Bannister este un avocat obisnuit, dintr-un orasel la fel de obisnuit. Viata lui se desfasoara normal pana la interventia brutala a guvernului federal. Tarat fara voia lui intr-un caz rasunator de coruptie, Malcolm isi pierde familia si libertatea. Hotarat sa se razbune pe sistemul fara scrupule care i-a distrus viata, el asteapta sa se iveasca momentul potrivit pentru a-si duce planul la capat.
Cand judecatorul federal Raymond Fawcett este gasit mort in cabana lui de la munte, cu seiful gol, FBI-ul cauta cu disperare o pista care sa-i puna pe urmele criminalului. In lipsa oricaror dovezi, agentii guvernului federal sunt dispusi sa faca orice intelegere ca sa rezolve cazul. Iar Malcolm Bannister pare a fi singurul om capabil sa ii ajute.

Maestrul

Maestrul
14 lei




Biroul avocatilor din oficiu este orice, numai visul oricarui absolvent de Drept nu. Clay Carter sta cam de multisor acolo si, ca toti tinerii sai colegi, viseaza sa-si inceapa cu adevarat cariera intr-o firma. Atunci cand accepta sa ia apararea unui tanar acuzat de crima, viata lui ia o intorsatura neasteptata, devenind peste noapte maestrul negocierilor.

Fara indurare

Fara indurare
21.95 lei

Scriitorul Cullen Cubby Greenwich se simte insultat cand cel mai important critic literar, Shearman Waxx, ii desfiinteaza pur si simplu noul roman. Intrigat de misterul din jurul lui Waxx, Cubby cauta sa-l intalneasca in restaurantul preferat, dar are loc un mic accident, iar Waxx il ameninta pe Cubby cu moartea. Patrunzand cu o usurinta inexplicabila in casa scriitorului si lasand impresia unor puteri supranaturale, Shearman Waxx arunca locuinta in aer, iar Cubby si familia lui devin fugari, in incercarea de a ramane in viata in fata unui sociopat fara indurare. Cursei nebunesti si situatiilor de cosmar prin care trec cei trei membri ai familiei si cateaua Lassie li se adauga secretul intunecat pe care il ascunde Cubby, secret care i-a marcat intreaga existenta si care va iesi treptat la lumina.
Dean Koontz exploreaza granita subtila intre bine si rau si haosul care clocoteste in zona de umbra a societatii, intr-un thriller cu caracter burlesc.

Misiune speciala

Misiune speciala

17,99 lei




O misiune secreta pe teritoriul Statelor Unite se transforma intr-o cursa pe viata si pe moarte. Fostul agent SAS Nick Stone descopera un asasinat aparent fara sens: un fost camarad si familia acestuia au fost omorati in casa lor din Washington DC. Kelly, fiica in varsta de sapte ani, e singura supravietuitoare. Foarte curand, cei doi sunt urmariti de necunoscuti inarmati. Stone nu stie care din ei este tinta. Pe cont propriu, are toate sansele sa scape, dar acum, de abilitatile lui depinde si o alta viata. Amandoi plonjeaza in lumea tenebroasa a violentei si a coruptiei, în care nu poti avea incredere nici macar in prieteni. Pe parcurs, Stone intra in posesia unor informatii socante despre guverne, terorism, comera si lacomia care le uneste...

Sotia campionului

Sotia campionului
17,99 lei


Sotia campionului este un thriller care te captiveaza de la prima pagina, care-ti patrunde in suflet si in minte, conducandu-te intr-un univers facut din lacrimi, sange, dragoste, durere, pasiune, furie si foarte multe adevaruri. Romanul are o trama complexa si foarte bine inchegata, in care se misca, pe fondul orasului Milano trei personaje principale. Corrado Genito, consilier pe probleme de securitate si fost capitan de carabinieri, este angajat de o femeie seducatoare si foarte hotarata pentru a-l elibera pe sotul ei, Elvio Wolfson, cazut in mainile unor rapitori fara scrupule. Vedeta a unei echipe de Formula 1, Wolfson este si autorul unei carti numite chiar Sotia campionului, care se va dovedi importanta pe masura ce se va dezvolta intriga romanului. Al doilea personaj principal, inspectorul Francesco Bagni, este cel caruia ii este incredintata sarcina de a face lumina asupra asasinatului misterios al unei tinere gasite carbonizate. Al treilea protagonist este Cosmo Sconosciuto, un ucigas platit, un inotator abil pentru care sa ucida reprezinta doar o slujba, obligat de mafie s-o elimine pe fosta lui iubita, devenita colaboratoare a Procuraturii. Este un roman in care adevarurile ascunse sunt revelate cu iscusinta cititorului de catre autor, care isi rezerva chiar o mica aparitie in propria creatie, asemenea lui Hitchcock, purtandu-ne spre un final care ne emotioneaza, ne invita la reflectie. Asupra unei lumi care pare cu susul in jos, dar care, din pacate, e lumea in care traim.


Noapte fara nume

Noapte fara nume
          

              Noapte fara nume, romanul lui G.M.FORD, este o poveste plina de actiune, intriga si suspans. Gasit aproape mort intr-un vagon de tren, Paul Hardy a petrecut 7 ani intr-un sanatoriu pentru persoane cu dizabilitati mintale si fizice. Dupa un teribil accident de masina, el va capata un nou chip si un nou nume, iar singurul sau tel va fi sa-si descopere adevarata identitate. Numai ca cercetarile sale il vor arunca in mijlocul unei afaceri tenebroase care a facut deja prea multe victime... Un thriller cu o actiune bine conturata si plina de neprevazut, ce ii va tine pe cititori treji si dornici sa afle deznodamantul.


18,85 lei

Tradare la Venetia

Tradare la Venetia
43,19 lei
           Din cenusa fostei URSS, o noua natiune a prins puteri - fostele republici sovietice s-au unit in Federatia Central-Asiatica. La carma ei se afla ministrul suprem Irina Zovastina, un despot viclean, cu un fler deosebit pentru politica si o ambitie de neinfrant de a-l depasi pe Alexandru cel Mare drept ultimul mare cuceritor din istorie. Sprijinita de o cabala secreta de moguli, Federatia a strans un arsenal infricosator de arme biologice. Avand puterea de a decima alte natiuni dupa bunul plac, doar un singur lucru o retine pe Zovastina de a declansa marsul mortal spre cucerirea lumii - un ser miraculos, cu puteri vindecatoare, tinut secret de-a lungul secolelor si ingropat impreuna cu ramasitele mumificate ale lui Alexandru cel Mare intr-un mormant pierdut de mai bine de 2 000 de ani. impreuna, Cotton Malone, fostul agent al Departamentului de Justitie american, si partenera sa, aventuriera Cassiopeia Vitt, trebuie sa intreaca - in viteza si inteligenta - fortele care pot distruge lumea. Cautarea lor plina de pericole ii va purta de pe tarmurile Danemarcei in monumentele din Venetia si in Muntii Pamir din Asia Centrala pentru a dezlega ghicitoarea a carei solutie ar putea distruge sau salva milioane de oameni - depinde de cine gaseste mai intai mormantul pierdut.

Elefant.ro - Premium

Razbunare la Paris

Razbunare la Paris
14,53 lei


Cu doar cateva zile inaintea Craciunului, fostul agent secret Cotton Malone se vede nevoit sa-si intrerupa traiul in anticariatul sau linistit, pentru a sari in ajutorul bunului sau prieten, miliardarul Henrik Thorvaldsen. Batranul danez este hotarat sa-si razbune fiul ucis intr-un schimb de focuri in capitala Mexicului, dar ambitia lui nu numai ca ii pune viata in pericol, ci ajunge sa scoata la iveala o adevarata conspiratie internationala. O aventura ametitoare, cu numeroase rasturnari de situatie, il poarta pe Cotton Malone intre Copenhaga, Londra si Paris, punandu-i la incercare intuitia, priceperea, dar si loialitatea. Aflat intr-o permanenta lupta cu timpul, americanul va face tot posibilul sa impiedice o serie de atacuri teroriste ce au ca tinta mai multe monumente din capitala franceza, incercand totodata sa nu-si dezamageasca cel mai bun prieten.

Elefant.ro - Premium

Sa nu atingi aceasta carte


Sa nu atingi aceasta carte
26,47 lei


Cum de ati pus mana pe aceasta carte?
Sunteti cumva un rebel, un ganditor excentric, unul care nu se adapteaza, unul care adesea face contrariul decat i se spune?
O carte neobisnuita a reputatului autor al „Organizatiilor secrete“.

Mari enigme ale istoriei. De la Masca de Fier la monstrul din Loch Ness

Mari enigme ale istoriei. De la Masca de Fier la monstrul din Loch Ness
Produs publicat in 2010 la Litera
Data aparitiei: Iulie 2010
Colectia Bestseller international
Tip coperta: Cartonata
Format: 140x210
Numar pagini: 224
ISBN: 978-973-675-854-6

7,23 lei

Hitler si societatile secrete

Hitler si societatile secrete
Produs publicat in 2010 la Litera
Data aparitiei: August 2010
Colectia Bestseller international
Tip coperta: Brosata
Format: 140x210
Numar pagini: 144
ISBN: 978-973-675-737-2


7,23 lei
COMANDA ACUM acest produs si ai de la noi GRATUIT PACHETUL "Vise si suspans" in valoare de 42 de lei. (21 octombrie 2013)

miercuri, 16 octombrie 2013

100 de metode pentru un dresaj perfect

100 de metode pentru un dresaj perfect

Elefant.ro - PremiumDescoperiti cele 100 de metode de a dresa un caine de compania sa fie bine-crescut, calm, increzator si fericit, urmand recomandarile profesioniste ale expertilor in dresaj Sarah Fisher si Marie Miller.

                                                                   Pret vechi: 37,50 lei32,63 lei